"Sesiapa yang mengajak ke jalan mengerjakan sesuatu amal yang baik, adalah baginya pahala sebanyak

Saturday, February 4, 2012

PROGRAM MAULIDUR RASUL 1433H

UP DATE 25 FEB 2012 SABTU

PROGRAM ZIARAH MAULIDUR RASUL 1433H

SUMBANGAN KEPADA FAKIR MISKIN


Alhamdulillah Misi Sinar Harapan Ziarah & Sedekah sempena Maulidurrasul pada 25 Feb telah dapat dilaksanakan. Jutaan terima kasih pada sahabat yg budiman bagi saudara kita yg memerlukan perhatian kita demi membantu sesama Islam....Jutaan terima kasih juga pada insan-insan yang budiman. semoga apa yang kita lakukan diberkati ilahi, Sumbangan sudah selamat disampaikan pada mereka yg berhak. Semoga Allah memberkati & menggandakan rezeki sahabat-sahabat..


********************************Alhamdulillah..Bersyukur Kepada Ilahi Atas Sokongan Sahabat-Sahabat Dan Hamba - Hamba Yang Budiman, De Redang bersama rakan seperjuangan kakak Elly dari Eksekutif Suri memulakan kerja-kerja kebajikan pada tahun 2012, Program kebajikan yang dirancang adalah Sumbangan sedekah jariah kepada fakir miskin sempena Malidur Rasul 1433/2012.


PROGRAM ZIARAH MAULIDUR RASUL 1433H

SUMBANGAN KEPADA FAKIR MISKIN


Kepada Sahabat-sahabat dan Hamba-Hamba Allah Yang Budiman

Ingin Bersama

Menyertai Program Ini Serta Memberi Sumbangan..

Terus Ke Akaun Saya- May Bank: 158305195196 ..

BOLEH MENGHUBUNGI SAYA

EN.JAMALUDDIN BIN HASSIM 019-5414673

Jamalhassim.blogspot (De Redang)

Email : jamaluddinbinhassim@yahoo.com
&
Rakan Seperjuangan

Kakak ELLY dari Eksekutifsuri

Sanggarsuri.blogspot 012-3614014Rasulullah SAW juga bersabda yang bermaksud; "Setiap amal kebaikan itu adalah sedekah dan sesiapa yang menunjukkan kepada jalan kebaikan itu sama halnya dengan orang yang melakukannya (dalam nilai pahalanya). Allah suka sekali pada sesiapa yang memberikan pertolongan kepada orang yang sedang dalam kesen

No comments:

Post a Comment