"Sesiapa yang mengajak ke jalan mengerjakan sesuatu amal yang baik, adalah baginya pahala sebanyak

Tuesday, November 22, 2011

PROGRAM KEMBALI KESEKOLAH (BACK TO SCHOOL) 2012

SINAR HARAPAN
"PROGRAM KEMBALI KESEKOLAH SESI 2011"
(BACK TO SCHOOL)ALHAMDULLILAH.. PADA TAHUN INI 2011 BANYAK PROGRAM-PROGRAM KEBAJIKAN YANG TELAH DIJALANKAN DENGAN PERTOLONGAN DAN KEREDZAAN..ILAHI YANG MAHA MENGETAHUI... SERTA RAKAN SEPERJUANGAN KAKAK ELLY & SUAMI DARI (EKSEKUTIF SURI.BLOGSPOT) SERTA SAHABAT-SAHABAT YANG BUDIMAN DAN JUGA SUKARELAWAN-SUKARELAWAN ...SEBAGAI MENUTUP PROGRAM PADA TAHUN INI 2011, AKAN MENGADAKAN PROGRAM BACK TO SCHOOL:

TUJUAN PROGRAM INI DIADAKAN BAGI PERSIAPAN ANAK-ANAK YATIM & FAKIR MISKIN, KELUARGA BERPENDAPATAN DIBAWAH PARAS KEMISKINAN YANG MEMPUNYAI ANAK-ANAK YANG RAMAI YANG TERPILIH. ISYAALLAH HASIL PERBINCANGAN DENGAN RAKAN SEPERJUANGAN KAKAK ELLY DARI EKSEKUTIF SURI DAN DENGAN GURU KAFA, TUMPUAN LEBIH KEPADA PERSIAPAN DARI SUDUT KEAGAMAAN SEPERTI PEMBERIAN TELEKONG & AL-QURAN UNTUK PEMBELAJARAN J-QAF & KAFA, BUKU TEKS DAN YURAN KAFA. ISYAALAH SEKIRANAYA ADA REZEKI DIADAKAN PADA PENGHUJUNG BULAN DIS 2011.

Kepada Tuan-tuan dan Hamba-Hamba Allah Yang Budiman Ingin Bersama Menyertai Program Ini Bolehlah Menghubungi Saya En.Jamaluddin Bin Hassim . Tel: 019-5414673 ...

email : jamaluddinbinhassim@yahoo.com

Terus Ke Akaun Saya - Jamaluddin Bin Hassim....May Bank: 158305195196


Semoga apa yang kita lakukan ini dirahmati ilahi…

No comments:

Post a Comment